Εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια, η οικογένεια Μπουρουλίτη ασχολείτε με το μετάξι. Με την κατασκευή μοναδικών εργόχειρων, υφαντών, μεταξωτών υφασμάτων, είδη ενδύσεως και αξεσουάρ. Μια μεγάλη συλλογή που ανανεώνετε κάθε χρονιά επιλεγμένη και κατασκευασμένη με μεράκι και γούστο από εμάς και από τα ταλαντούχα χέρια της περιοχής μας.

 

Δημιουργίες στο Μετάξι
Το Σουφλί μας είναι γνωστό για το μετάξι του σε όλο τον κόσμο, μα είναι επίσης γνωστό και για τα ιδιαίτερη παράδοση του στο κέντημα. Άνθρωποι μερακλήδες από όλο τον κόσμο καταφθάνουν στην περιοχή μας και πιο ειδικότερα στο Σουφλί για να διαλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία εργόχειρων αυτό που θα κάνει την χειρονομία τους μοναδική. Τα κεντήματα μας προορίζονται συνήθως για προίκες, για την διακόσμηση του σπιτιού και για ότι άλλο εσείς επιθυμήσετε.
Συνεχίζοντας την παράδοση στο χειροποίητο κέντημα και στο υφαντό η οικογένεια Μπουρουλίτη με προσοχή επιλέγει και με αγάπη προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μεταξωτά αντικείμενα αξίας.Continuing this tradition in hand-made embroidered and woven cloths, the Bourouliti family carefully selects and lovingly offers a wide variety of precious silk products.Τα προϊόντα “Δημιουργίες στο Μετάξι” είναι εγγυημένα από τον κατασκευαστή τους, την Οικοτεχνία Σουφλίου ΜΠΟΥΡΟΥΛΙΤΗ, για την ποιότητα του υφάσματος, το κέντημα και τη δαντέλα τους. Κάθε είδος μας είναι χειροποίητο, φτιαγμένο στην Οικοτεχνία μας στο Σουφλί, και ακολουθεί τη μακραίωνη σουφλιώτικη παράδοση στα μεταξωτά κεντήματα.

The products “Creations of Silk by Bourouliti” are guaranteed by Soufli Handicrafts BOUROULITI for the quality of their fabric, their embroideries and their lace. Every product is hand-made by Soufli Handicrafts Bourouliti and it follows a long local tradition in silk embroideries.